Knæklyden

        Anne Solsø, kiropraktor

Knæklyden


Oftes forbindes kiropraktisk manipulationsbehandling med knæklyde fra leddene.

 

Når der gives et hurtigt tryk på leddet opstår der en mindre trykænding inde i leddet, så de naturligt forekommende gasarter, der er opløst i ledvæsken, danner små bobler.


Det er dannelsen af disse bobler, der giver knæklyden. I løbet af 25-30 minutter opløses gasserne igen i ledvæsken, hvorefter leddet igen kan "knække".


Manipulationsbehandlingen resulterer i en reflektorisk afslapning i de omkringliggende muskler, hvorefter leddet opnår en bedre bevægelighed.


Få mere ud af din træning


Efter ledfrigørende manipulationsbehandling får man langt mere effekt af sin træning. Det skyldes, at leddet er løsnet og bevæger sig frit og rigtigt i ledhulen, hvorfor man ved træning ikke belaster det omkringliggende bløddelsvæv.


Så synes du, at din træning ikke gør dig godt, så er det sandsynligvis på grund af, at du trænger til at blive justeret ved hjælp af kiropraktisk ledfrigørende behandling.Bestil en tid 


Med vores online booking kan du nemt bestille en tid til behandling.


Klik og bestil en tid onlineDu er også velkommen til  at ringe og bestille en tid på telefon 21 38 68 80. Jeg er klar ved telefonen alle hverdage kl. 10-11.